Mar 262017
 

Förra året var vi ett gäng ungdomar som var nere på lilla Göteborgsvarvet, en heldagsutflykt där vi åkte tåg ner och åt på restaurang efteråt. Vi tänkte göra samma utflykt även i år. Loppet är för alla barn och ungdomar 7-13 år och går av stapeln på Slottskogsvallen i Göteborg. Anmälning till reducerat pris fram till 31/3, det går att anmäla sig ända fram till tävlingsdagen. Mer info om loppet och anmälan, här. Några frågor? kontakta Jenny Nyman, 0733-767255. Skriv gärna nån rad i kommentarsfältet så ser vi vilka som anmäler sig.

6 Responses to “Lilla Göteborgsvarvet 21/5”

 1. 1
  Tina Says:

  Jättekul!
  Vilgot och Elvira är anmälda och ser fram emot en kul dag!

 2. 2
  Louise Says:

  Nore är oxå anmäld :)

 3. 3
  RoEn Says:

  Andrea och Linn är anmälda.

 4. 4
  Jenny Says:

  Maja är anmäld!

 5. 5
  Daniel Says:

  Joel är anmäld!

 6. 6
  Emelie Says:

  Liam & Gabriel är anmälda!

Leave a Reply

css.php