Maj 302017
 

Print Ja, välkommen funktionär som varit delaktig i vårruset 2017, vi fikar och återkopplar våra erfarenheter om årets löparfest för tjejer, startar kl. 19 och är klara inom 45 minuter ! Om du inte kan närvara vill vi gärna att du mailar in det som du vill delge, hälsningar Charlotte & Sven :)

One Response to “Bakrus möte torsdag 1 juni, kl. 19”

  1. 1
    Bror Says:

    Vi skall vara tacksamma för Charlotte så länge som hon vill hålla i detta arrangemang som handlar om vår överlevnad när det gäller intäkter. Vi var 14 på uppföljningsmötet vilket inte visar att vi insett hur viktigt detta är. Vi slipper ju att sälja bingolotter och får alla startavgifter betalda vilket inte är så vanligt bland orienteringsklubbar.
    Det är 27 år sedan Inger Andreasson och jag åkte till Stockholm och skrev det första avtalet.
    Efter att varit med så länge ca 10 år som tävlingsledare eller biträdande så vet jag vilket jobb som krävs att hålla i detta och jag har även sett att kraven från huvudarrangören har ökar markant sedan starten.

Leave a Reply

css.php