Sep 232017
 

Viktor sprang idag A-final i klassen H20. Dagens finallopp resulterade i en 24:plats bland 42 startande. Viktor var inte helt nöjd med sitt lopp,det blev tyvärr några kontrollmissar på totalt cirka 2 minuter. Positivt var att knäet som syddes med 2 stygn förra helgen höll för påfrestningarna i skogen.

Vi måste gratulera segrarinnan i klassen D20. Det var den tidigare VSK löparen Line Cederberg som tog SM guld i klassen D20. Fantastiskt bra orienterat Line. 2:a platsen i klassen D20 tog Elvira Björklund, 2 stads dominans på D20 prispallen.

Erik Skärberg kvalificerade sig tyvärr inte för A-final i klassen H21 under gårdagens kvallopp. Han startade i en H21 klass som inte fightades om medaljerna, det blev tyvärr en del kontrollmissar men nu ser Erik fram emot 25 manna i Stockholm

 

2 Responses to “Medel SM”

  1. 1
    VSK-fan Says:

    Jättegrattis Line. En gång VSK:are, alltid VSK:are!

  2. 2
    Fam Åhlund Says:

    Grattis till SM-guldet Line!!

Leave a Reply

css.php