Nov 072017
 

PrintÄntligen drar vi i gång Vårrus året 2018 och det vill vi göra gemensamt med våra roliga & sunda funktionärer i klubben. Så alla ! ung som äldre funktionär är välkommen på information om vårruset 2018, vad som är nytt för i år och det vi fortsätter med samt idéer ifrån bakrus mötet som vi vill utveckla. Då vårruset är klubbens största inkomstkälla genom åren är det viktigt att så många av oss funktionärer får information, så att vi kan fortsätta hålla vår mycket goda arrangörs nivå av tjejernas löparfest nummer ett!

Vi träffas kl.12 i skidstugan, lördag 25 november för en gemensam lunch & vi börjar efter en stund informera, vi är klara ca kl. 13.30. Givetvis kan vi passa på och träna innan. Då vi kommer att bjuda på lunch och beställa den behöver vi ha din anmälan, du kan kommentera nyheten, maila Ingegerd e-post: ingegerd.sune@gmail.com eller skriva upp dig på listan i skidstugan att du kommer, senast torsdag 23 november.

Välkomna – Vårruset & Styrelsen

4 Responses to “Kick-off för Vårruset på lördag 25 november!”

 1. 1
  Gunilla H Says:

  Lasse och jag kommer på vårrusträffen på lördag

 2. 2
  Jessica Says:

  Jag kommer på lördag!

 3. 3
  Jenny Says:

  Jenny, Lennart, Maja och Gustav kommer på lördag.

 4. 4
  Ulrika Says:

  Jag kommer på lördag/Ulrika

Leave a Reply

css.php