Elit

 
Årets Elitorienterare 2016
( Till höger på Bilden)

  

Stafett DM Söndag den 3 -Sept 2017

Det är snart dags för årets Stafett DM.  Årets arrangör är OK Orinto och tävlingsarenan är strax utanför Rävlanda. OL_Sektionen sätter samman lag för HD21 och uppåt i åldersklasserna. Ungdomar anmäler intresse till ungdomsledare.

Intresseanmälan senast Torsdag den 24 Augusti via Klubbaktiviteter eller mail till Anders Larsson (mer…)

25 manna 7-8 Oktober 2017

Årets 25 manna avgörs i år vid Botkyrka söder om Stockholm. Vi kommer att som tidigare år att bo vid Zinkensdamm i Stockholm. Vi behöver omgående ha intresseanmälan för att boka rätt antal sovplatser och rum på Zinkensdamm. Resan till Stockholm blir med buss. Vi åker på Fredag eftermiddag den 6 Oktober. Nyheten i år är att första sträckan är öppen för alla och damerna springer sista sträckan.

 Den klassiska ”damsträckan” är flyttad till sträcka 6 i år ( tidigare sträcka 3)

Länk till Inbjudan och mer information om 25 Manna.

Anmälan görs på Klubbaktiviteter i Eventor eller via mail till alarsson@parker.com

SM , Lång SM , Medel och Stafett SM

Det är nu dags att planera för SM helgerna i höst. Boende och Resa gör vi gemensamt med TSOK. Anmälan om resa och boende behöver göras senast Söndag 27 Augusti. Mer info se inbjudan 

  • 12-14 September Lång SM Örebro, Resa-Boende  anmälan till alarsson@parker.com
  • 22-23 September Medel SM, Resa-Boende anmälan till alarsson.Parker.com 
  • 24 September Stafett SM, intresse  anmälan  alarsson@parker.com
Klubbläger 30 Juni – 2 Juli i Strömstad

Välkommen på klubbläger i Strömstad helgen den 30 Juni till 2 Juli. Här är ett preliminärt schema för  Klubbläger Strömstad den 30 Juni till 2 Juli

OBS ! Sista datum för anmälan är framflyttad till Söndag den 11 juni. 21 st är anmälda hittills, se vilka på klubbaktiviteter.

(mer…)

10 mila , hur gick det ?

Vi klarade det ! Alla 3 lagen genomförde årets 10 mila vilket nu kan räknas till ett av de tuffaste och mest krävande i 10 mila historien. Vädret var soligt men något kyligt. Nederbörden som kommit under Torsdags och Fredags dygnet gjorde att det blev lerigt på arenan och på de få stigar som fanns i terrängen.

Ungdomarna kom på plats 261, damlaget på plats 204 och herrlaget på plats 113.

Här är en mer utförlig 10 Mila berättelse för 2017 resultat

/ OL-Sektionen

10 Mila 2017

Här kommer laguppställning för Dam och Herrlaget 10 Mila. Ungdomslaget kommer under Onsdag/torsdag.

Damlag 10 Mila 2017,Herrlag 10 Mila 2017

Ni som önskar gemensam resa till Göteborg från Vänersborg hör av er omgående till alarsson@parker.com eller SMS på telefon 0709474541

Boende PM för 10 Mila 2017, för er som skall övernatta mellan Lördag/Söndag , anmälan till alarsson@parker.com eller SMS på telefon 0709474541

Lycka till önskar vi alla löparna.

Swedish League avslutning i Bollnäs 12-14 Maj

Det är nu dags att anmäla sig för resa till Bollnäs och avslutningen i Swedish League 12-14 Maj. 

Avslutnings helgen av Swedish league inleds med sprint på fredag, fortsätter med medel på lördagen och avslutas med jaktstart på söndagen. Avresa sker eftermiddag/kväll torsdagen den 11/5. Natten Torsdag/Fredag övernattar vi i Västerås. Fredag morgon fortsätter resan till Bollnäs. Första start på fredagens sprint är 15:00. I Bollnäs bor vi på vandrarhem fredag-söndag.

Anmälan till resan görs via mejl till alarsson@parker.com eller kommentar i Nyhet  senast torsdag 4 Maj. Anmälan till tävlingarna görs av var och en. Sista ordinarie anmälan går ut 6 Maj
 

Årets första Swedish League avgörs i Karlskrona 8-9 April

Nu i helgen är det dags för årets första Swedish League. OL-Tävlingarna avgörs Lördag/Söndag utanför Karlskrona i Blekinge och arrangeras av OK Orion.Det är långdistans på Lördag och medeldistans på Söndag. Från VSK kommer Viktor Wassen och Wilma Jansson att delta. Resa och boende arrangeras tillsammans med TSOK och OK Orinto. Vi önskar Viktor och Wilma lycka till.

Natt SM och Swedish League

Vårens tredje och fjärde Swedish League tävlingar närmar sig. Det är nu dags att anmäla sig till resan.

Deltävling 3, Natt-SM som ingår i Swedish League avgörs i närheten av Hallsberg fredag den 21 april och deltävling 4 i Huskvarna med långdistans söndagen 23 april. Avresa till Natt-SM från Trollhättan/Vänersborg på fredag em. Vi kommer erbjuda boende i Askersund natten mellan Fredag/Lördag. För de som önskar springa deltävling 4 i Huskvarna finns även möjlighet till boende i Jönköping natten mellan Lördag/söndag. Intresseanmälan Resa-Boende görs via kommentar i Nyhet , senast Söndag den 16 April. Anmälan till tävlingarna gör man själv , Natt SM senast Söndag den 9 April och anmälan till Swedish League Huskvarna senast den 16 April.

 

Träningsdag Lördag den 11 mars i Göteborg , 10 Mila 2017

Välkomna till Träningsdag Lördag den 11 mars i Göteborg. Samling vid Sävedalens klubbstuga i Partille. Klubben står för avgiften för träningen + att vi försöker samordna samåkning på bästa sätt. Klubben har hyrt en Minibuss så att ni som saknar skjuts kan följa med. Det blir 2 teknikpass i terräng som påminner om 10 mila terrängen. Mellan passen blir det pastalunch – kycklingsallad  och föreläsning efter maten. VM löparen Lina Strand kommer till Sävedalens klubbstuga och berättar om hur man skall orientera på bästa sätt i 10 mila terrängen. Vi kör detta som ett samarrangemang med VOJS. ( Västergötlands Orienterande Juniorer och Seniorer ). Kom ihåg alla, ung som gammal är välkomna att delta. Vi ser detta som en bra uppladdning inför 10 Mila som avgörs slutet av April.

Här är mer information om program träningsdag + länk till anmälan, / OL-sektionen.

10 mila 2017 Intresseanmälan till 10 mila via klubbaktviteter , omgående , anmälan senast 4 mars , Se vilka som redan anmält sig.

 Visa alla nyheter

css.php